Speedtsberg er Moderne interiør i skandinavisk inspireret stil

Speedtsberg er kendetegnet med sin enkelthed og moderne skandinaviske design, der består af brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Speedtsberg præsenterer, hver sæson to store kollektioner, som indeholder en bred vifte af elementer til både bolig og have.
For at indhente inspiration til deres produkter, rejser de i hele verden, hvorefter de, med udgangspunkt i den nyeste trend, fastlægger den næste kollektion.
Speedtsberg udstiller på følgende messer:
Formland Danmark
Formex Stockholm

Speedtsberg A/S

Speedtsberg A/S har mange års erfaring fra interiørbranchen, stifter Susanne Speedtsberg i 2007 havde et brændende ønske om sin egen virksomhed indenfor brugskunst og startede firmaet med få kvadratmeter i hendes mands firma. Dette udviklede sig hurtigt til diverse fjernlagre rundt i Aarhus.

I dag har Speedtsberg nye og moderne lokaler i Brabrand ved Aarhus, med stort lager, administration og flot showroom, alt samlet på knap 6000m2, med ca. 25 ansatte.

Susanne Speedtsberg i Skanderborg sammen med hendes mand Carsten Speedtsberg Rasmussen, som i dag også er en del af firmaet, sammen har de to drenge Christian og Gustav.

Populær
0 anmeldelser
99,95 DKK
Udsolgt
-20%
0 anmeldelser
437,60 DKK
547,00 DKK
Du sparer: 109,40 DKK
Udsolgt
0 anmeldelser
169,00 DKK
0 anmeldelser
169,00 DKK