Dinosaurium - Forlaget Mammut

299,00 DKK

Dinosaurerne levede for over 250 millioner år siden, men alligevel ved vi utroligt meget om disse nærmest overnaturlige væsener. Lær alt om dem her – fra deres udvikling til deres uddøen og lige fra de helt små dinosaurer til dem, der blev over 30 meter lange! 

Derfor er vi vilde med Dinosaurium

  • Det må være den flotteste og grundigste bog om dinosaurer, der findes! Kan læses igen og igen.
  • Fuld af den nyeste viden og har mange nyere dinosaurfund med. Den faktisk skrevet af førende dinosaureksperter. 
  • Det var den første bog, der udkom på Forlaget Mammut, så den vil altid have en særlig plads i vores hjerter.

Vidste du, at over halvdelen af alle kendte dinosaurer er først blevet opdaget i løbet af de sidste 30 år! Og vidste du, at alle fugle stammer fra dinosaurer! Og – ej, vi kunne blive ved ... dinosaurer er vildt fascinerende!

"En uundværlig og mesterligt illustreret fagbog til alle dinosaurelskere" – Litteraturformidleren.dk

"Stor og lækker bog er udarbejdet, så indholdet ligner gamle anskuelsestavler. Og bedst af alt, handler den om dinosaurer, som til stadighed fascinerer store som små." – Litteratursiden

"Dino-nørder i alle aldre vil nyde de smukke, gamle tegninger i det store Dinosaurium, der giver illusionen om, at man sidder med en gammel naturvidenskabelig bog." – Dansk Bibliotekscenter

Anbefales fra 7 år og op. Det faglige niveau i bogen er højt, så selv voksne vil kunne lære en del af at læse i den. Børn under 7 år vil primært kunne nyde de mange flotte illustrationer, evt. sammen med en voksen der fortæller om emnerne.

Model/varenr.: Mammut 2024-5

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: