PUSLESPIL THE VW GROOVY BUS - 2000 BRIKKER

Populær
185,00 DKK

Eurographics The VW Groovy Bus puslespil!
Dette puslespil illustrerer en samling af det bemærkelsesværdige VW-rugbrød, som er lavet i forskellige farver og former med hver sit unikke udtryk.

  • Dimensioner: 97 x 68 cm.
  • Indeholder 2.000 brikker.
  • Anbefales til børn over 10 år.

Puslespil der giver fleres timers læring og underholdning for hele familien!
Eurographics er en verdensledende puslespilproducent og kunstudgiver. Virksomheden er kendt for sit brede udvalg af kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice.
Eurographics blev grundlagt i 1987 og er vokset enormt fra begyndelsen som en lille distributør af plakater til sin nuværende position som en stor aktør inden for kunstudgivelses- og legetøjsindustrien; velkendt både i Nordamerika og over hele verden.
Deres hovedkontor og lager er placeret i Montreal, Canada, og fungerer som det kreative knudepunkt for produktudvikling, salg, grafisk design og kundeservice. Eurographics er et privatejet firma, der er stolt af de personlige forhold, det har med sine kunder, og stræber konstant efter at skabe en række kunstprodukter, der sætter tendenser i industrien, mens de imødekommer deres kunders behov.
Premium kvalitet
Eurographics leverer puslespil af enestående kvalitet. Puslespillene fremstilles i Tyskland, USA eller Canada ved hjælp af en innovativ Smart-Cut-teknologi med nøjagtig tilskæring af puslespilsbrikker. I overensstemmelse med europæiske EN71 og internationale standarder er alle materialer 100% genanvendelige, inklusiv den genbrugte papkasse og bionedbrydelig pose. Puslespillene er trykt med miljøvenlige og ikke-giftige vegetabilske farver, og emballagen inkluderer fire sprog: engelsk, fransk, spansk og tysk.

Model/varenr.: I-82200783

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: