Kids Concept - Tandlægesæt i kuffert

299,00 DKK

KID'S HUB tandlægesæt i FSC-certificeret træ. Vi kan godt lide at gå til tandlægen, ikke? Nå, måske ikke, men lad os hjælpe med at forberede børnene til tandlægebesøget. At øve sig gennem spillet, hvad tandlægen vil gøre, når han eller hun undersøger tænderne og forstår, at det er vigtigt at holde tænderne rene.
Tandsættet indeholder 19 dele; Tre udskiftelige værktøjer, spejl, tandbørste og poleringsværktøjer til at sætte i tandbørsteholderen.

Knappen på siden af holderen kan skubbes ind. På opladeren er der et lille solpanel til "opladning". Røntgenkameraet bruges til at undersøge tændernes status og til at se på røntgenpladerne. Syv aftagelige tænder sidder i en trægane. Når du vender tænderne, har de hulrum på den ene side. Tangen bruges til at trække tænderne ud. Anæstesisprøjten har fjedre, så den kan trækkes op og skubbes ind. Tandsættet leveres i en kuffert, der er nem at tage med dig. Dette tandsæt stimulerer fantasien og vi garanterer mange timers engageret rolleleg og social træning. Dette træner motorikken på samme tid og spiller også og bearbejder bagefter, hvordan besøget hos tandlægen gik.

ADVARSEL! Ikke egnet til børn under 3 år.

 

 

Model/varenr.: 1000839

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: