Tjugga´s magiske malebog

90,00 DKK

Tjugga´s fine magiske malebog er både for små og store hænder. Malebogen er fyldt med beroligende og kærlige illustrationer med masser af naturelementer. Malebogen er trykket på 100% genbrugspapir i høj kvalitet, derfor er den også egnet til vandfarve.

 

Produktbeskrivelse:
En malebog fyldt med de kendte figurer fra Tjuggas verden. Natbjørnen Tjugga og ræven Sally med kærlige og beroligende elementer og masser af Natskovens magi!

Malebogen er trykket uden farve, for at mindske spild og er lavet af 100% genbrugspapir. Tuscher, Farveblyanter og vandfarver kan sagtens bruges i bogen, da papiret er dejligt kraftigt.
Malebogen er for alle uanset alder.

Anvendelse:
Sammen med Natbjørnen Tjugga og Ræven Sally, kan du farvelægge lige som du har lyst til. Ingen andre end dig, bestemmer hvilke farver du vil bruge – og pyt med, om du rammer uden for stregerne! Du kan bare hygge dig med din malebog, uden andre fortæller dig hvad du skal. Prøv at slukke for ‘’skærmen’’, sæt en rolig lydmeditation på og mærk hvor dejligt beroligende det er at tegne.

Beroligende og kærlige illustrationer trykt på 100% genbrugspapir og uden farve, alle sammen tegnet af Emilie Melgaard Jacobsen.

Mål og Specifikationer:

  • Sidetal: 22
  • 100% genbrugspapir
  • Strørrelse: 30cm x 21cm (L/B)
  • Vægt: 280g
Model/varenr.: 202006

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: